Op papier

Op papier

Pasverschenen: de bloemlezing & voorwoord van de bundel Katten en Katers, met aaizacht dan wel bonkend proza van Remco Campert die daarin schrijft ‘Het zal mijn katterigheid wel zijn, maar ik geloof niet dat ik oud zal worden’, intussen en passant 90 werd en daarbij werd geinterviewd door zijn biograaf, ook in de Volkskrant, hier, met schitterende foto’s van Robin de Puy. Afgelopen jaar in De Groene Amsterdammer twee grote stukken: eentje over Poetry International en eentje, ter gelegenheid van de verschijning van zijn verzamelde gedichten, over Menno Wigman, de drummende dichter van de duizelingwekkende precisie, En ik die keffend in mijn canto’s woon. Verder stukken in de Volkskrantinterview met schrijver Julia Blackburn, een vooruitblik op de 37ste Nacht van de Poëzie (‘Geen dichter die nog van het podium zal vallen’) en een interview met Anna Enquist.