Op papier

Op papier

Een greep uit recente publicaties: een stuk over de verse Nobelprijswinnaar Louise Glück in de Volkskrant; de inleiding bij de ILFU-bundel 50 Stories for Tomorrow (zie ook het hele project); bloemlezing & voorwoord van de bundel Katten en Katers, met aaizacht dan wel bonkend proza van Remco Campert (met wie hier een interview, voorzien van schitterende foto’s van Robin de Puy. Iets verder terug twee grote stukken: eentje over Poetry International en eentje, ter gelegenheid van de verschijning van zijn verzamelde gedichten, over Menno Wigman, de drummende dichter van de duizelingwekkende precisie, En ik die keffend in mijn canto’s woon. Verder stukken in de Volkskrantinterview met schrijver Julia Blackburn, een vooruitblik op de 37ste Nacht van de Poëzie (‘Geen dichter die nog van het podium zal vallen’) en een interview met Anna Enquist.