Op papier

Op papier

Deze zomer in De Groene Amsterdammer twee grote stukken: eentje over Poetry International en eentje, ter gelegenheid van de verschijning van zijn verzamelde gedichten, over de weergaloze dichter Menno Wigman, de drummende dichter van de duizelingwekkende precisie, En ik die keffend in mijn canto’s woon. Verder stukken in de Volkskrantinterview met schrijver Julia Blackburn en een vooruitblik op de 37ste Nacht van de Poëzie (‘Geen dichter die nog van het podium zal vallen’). Later dit najaar verschijnt de bloemlezing & voorwoord Katten en Katers, met aaizacht dan wel bonkend proza van Remco Campert die daarin schrijft ‘Het zal mijn katterigheid wel zijn, maar ik geloof niet dat ik oud zal worden’, intussen en passant 90 werd en ter gelegenheid nog eenmaal werd geinterviewd door zijn biograaf, ook in de Volkskrant, hier, met schitterende foto’s van Robin de Puy.